Hodnocení našich zákazníků z Facebooku | Atypy s.r.o.

Hodnocení našich zákazníků z Facebooku

Níže najdete všechny reálné hodnocení z našeho Facebooku. Děkujeme!

ATYPY
4.9
powered by Facebook
Milan Birkner
Milan Birkner
2019-09-02T10:12:32+0000
Vše proběhlo tak, jak bylo domluveno. Samotný výrobek (pergola Eva) i instalace proběhly rychle a profesionálně. Firmu rozhodně doporučuji
Šárka Soukupová-Vránová
Šárka Soukupová-Vránová
2019-08-27T19:07:18+0000
Velmi profesionální firma, výborná komunikace, realizace na jedničku s hvězdičkou, pánové byli velmi šikovní,skvěle vybavení.Pergola je nádherná,velmi kvalitní, moc děkujeme a vřele všem doporučujeme 👍
Miroslav Vágner
Miroslav Vágner
2019-08-10T20:26:44+0000
Splněný termín, velmi dobře odvedená montáž, kvalitní vybavení pracovníků. Děkuji a doporučuji každému, kdo má zájem o tento typ pergoly (EVA).
Ondra Vít
Ondra Vít
2019-08-08T20:13:27+0000
Profesionálové v každém směru! Perfektní přístup a precizně odvedená práce. Děkujeme za krásnou pergolu, pod kterou jsme již strávili nejeden letní večer.
Václav Suchan
Václav Suchan
2019-07-22T07:27:39+0000
Moc děkujeme, už jsem zažil hodně firem, jak v zaměstnání i na domě , ale tak profesionální přístup a vybavenost firmy jsem ještě nezažil. Klobouk dolů.Super práce chlapci, více takových firem.
Tomáš Novotný
Tomáš Novotný
2019-07-19T11:42:12+0000
Výborné a profesionální. Spokojenost od začátku do konce. Rozhodně doporučuji 🙂
Dominika Sal
Dominika Sal
2019-07-19T09:59:53+0000
Moc dekujeme za trpelivost, prijemnou spolupraci a velmi profesionalni pristup. Markyza je skvela, moc radi Vas doporucime 🙂 Diamond Spot Prague
Veronika Valdmanová
Veronika Valdmanová
2019-07-16T09:24:18+0000
Maximální spokojenost, výborná komunikace, domluva i samotná montáž.
Vladimir Pacejka
Vladimir Pacejka
2019-06-05T19:38:06+0000
Skvělá, profesionalně odvedená práce. Spokojenost od prvni navštěvy show roomu až po konečnou realizaci. Kdyby takhle fungovaly všechny firmy, to by byla paráda 🙂
Jana Leichmannova
Jana Leichmannova
2019-06-04T08:48:10+0000
Děkuji za vzornou realizaci, vřele doporučujeme
Šárka Berry
Šárka Berry
2019-05-30T20:27:45+0000
Také děkujeme za úžasnou spolupráci, rychlou komunikaci a skvěle odvedenou práci. Rychle, čistě, perfektně! 😃. Doporučujeme všem!
Martin Köhler
Martin Köhler
2019-05-23T05:21:35+0000
Perfektní,čistá a rychlá práce.Velmi příjemní lidé.V současné době takový malý zázrak.Jednoznačně doporučuji!
Tom Verča
Tom Verča
2019-05-06T19:00:23+0000
Borci odvedli parádní práci, mohu jen doporučit krásná a čistá práce dávají si na vše pozor a jsou precizní.. Přesně zaměří a perfektně namontují za každého počasí.Jen doporučuji
Tereza Hesová
Tereza Hesová
2019-04-01T20:02:16+0000
Děkujeme moc za montáž pergoly Eva. Spokojeni jsme jak s komunikací, zaměřením, tak i se samotnou realizací, která nakonec proběhla ještě o 14 dnů dříve, než bylo předběžně domluveno. Pergola je krásná a firmu můžeme jedině doporučit.
Jitka Černá
Jitka Černá
2019-04-01T03:56:33+0000
Profesionální práce, odvedená na 100%. V současné době se jen tak s takovou prací nesetkáte. Doporučuji !!!
Zdeňka Šopová
Zdeňka Šopová
2019-03-30T20:16:55+0000
Rychlá a perfektní práce - doporučuji všem 👍
Michal Kulík
Michal Kulík
2019-03-18T08:26:04+0000
naprosto profi odvedená prace 👌👍
Filip Láska
Filip Láska
2019-03-16T15:05:32+0000
Rozhodně doporučuji. Profesionální, rychlá a bezproblémová montáž.
Miloš Svoboda
Miloš Svoboda
2019-03-15T07:37:55+0000
Doporučuji - férový přístup, rychlá a kvalitní montáž pergoly EVA.
Tomáš Kílrak
Tomáš Kílrak
2019-03-15T07:06:51+0000
Velmi příjemná a profesionální spolupráce jak během příprav tak i realizace. Velmi oceňuji a vřele doporučuji.
Světla Prokešová
Světla Prokešová
2018-09-28T08:00:27+0000
Přidávám se k velice pozitivnímu hodnocení firmy a výsledků jejich práce. Prostě prima chlapíci, kteří drží slovo a svoji práci opravdu umí.
Tomáš Lupač
Tomáš Lupač
2018-09-26T15:11:58+0000
S jednáním pracovníků vaší firmy jsme byli hned od počátku velmi spokojeni. Dodací lhůta nás mile překvapila, montáž proběhla bez problému a samotná pergola vypadá moc hezky. Vaší firmu určitě můžeme doporučit všem zájemcům o kvalitní pergolu.
Miroslava Trajerová
Miroslava Trajerová
2018-09-23T20:25:25+0000
Jsem spokojená s profesionálním přístupem, rychlou reakcí na moji poptávku a kvalitou odvedené práce. Pánové po sobě zanechali super rolety a čistou terasu :-))). Děkuji.
Pavel Matoušek
Pavel Matoušek
2018-09-05T08:29:07+0000
V dnešní době jedna z mála firem, kde platí vše tak jak bylo dohodnuto. Co se týče profesionálně odvedené práce nemá cenu ani mluvit, ta jak bylo vidět, je u této firmy naprostou samozřejmostí. Ještě jednou děkuji a přeji mnoho spokojených zákazníků.
Petr Popelka
Petr Popelka
2018-09-04T09:28:24+0000
Naprosto skvele odvedena prace. Profesionalni pristup i komunikace. Mohu vsem jen vrele doporucit. Pergola je fantasticka 👍👍👍
Radka Siegelová
Radka Siegelová
2018-08-31T18:26:59+0000
Přidávám se k další spokojené zákaznici. Zaměření, dodání i montáž perfektně provedena. Termín dodání se realizoval dokonce o cca 14 dní dříve než bylo dohodnuto a to nás příjemně překvapilo. Pergola vypadá a funguje skvěle, už se těšíme na příští sezónu. Děkujeme za profesionální přístup a firmu ATYPY budeme rozhodně doporučujeme.read more
Alexandra Kováčová Kovalová
Alexandra Kováčová Kovalová
2018-08-15T17:45:16+0000
konečne nekdo , kdo od počatku návrhu přes realizaci absolutne profesionalne nezklamal...mohu jen a jen doporučit
Oli Silhava
Oli Silhava
2018-08-14T08:11:21+0000
Po dlouhé době zas řemeslníci, kteri vedi co mají delat. A dělají to dobre. Čistá prace. 🙂🙂
Radka Dubnová
Radka Dubnová
2018-07-16T20:47:29+0000
Přidávám se ke spokojeným zákazníkům - krásné rolety, moc hezká práce a provedení na 100 %. Při realizaci si po sobě pánové pečlivě uklízí a jsou opatrní na ostatní věci kolem, tak se člověk nemusí bát, že něco zlikvidují. Výsledkem byla opravdu hezká práce. Mohu jen doporučit. Pravděpodobně trošku trpí tím, že mají hodně zakázek, ale to není v dnešní době nic neobvyklého.read more
Martin Skála
Martin Skála
2018-07-16T17:06:01+0000
Můj elektrikář mi ještě pergolu nedopojil, ale z toho, co mi bylo předvedeno při montáži, mám dobrý pocit. Pergola skutečně vypadá stejně dobře jako na fotkách a rovněž vypadá stabilně. Ano, pergoly se stahovací střechou JSOU drahé, ale to jsou všechny pergoly tohoto typu. Suntech je pořád levnější než asi většina konkurence 🙂 Zatím tedy děkuji za bezproblémovou spolupráci a uvidíme, jak bude pergola sloužit.read more
Do Quang Long
Do Quang Long
2018-06-14T20:29:15+0000
Honza Mužík
Honza Mužík
2018-06-11T07:55:11+0000
za mě velká spokojenost, komunikace, zaměření, realizace. Vše v naprostém pořádku, mohu vřele doporučit.
Dita Zbořilová
Dita Zbořilová
2018-05-21T06:51:26+0000
Firmu Atypy mohu jen doporučit,výborná spolupráce , rychlé jednání a hlavně skvělá práce od zaměřění až po montáž pergoly do dřevostavby. Děkujeme *
Miroslava Burešová
Miroslava Burešová
2018-04-26T08:29:23+0000
Z naší strany maximální spokojenost jak s komunikací a zaměřením, tak především s průběhem a výsledkem realizace. Mimochodem oceňujeme i pořádek, který se při podobných akcích opravdu nevidí. Můžeme jen doporučit!
Vladislav Konečný
Vladislav Konečný
2017-10-28T10:02:42+0000
Komunikace, zaměření včetně montáže naprosto v pořádku. Profesionální přístup. Jsme spokojení a rozhodně doporučujeme.
Jaroslav Lukovský
Jaroslav Lukovský
2017-10-11T09:42:39+0000
Provedení zakázky-pergoly bylo realizováno v pořádku. Pracovníci zvládli montáž na jedničku. S provedenou práci jsme spokojení. Firmu ATYPY můžeme určitě doporučit.
Bohumila Pavlisová
Bohumila Pavlisová
2017-08-31T06:37:28+0000
Profesionální přístup, milé a spolehlivé jednání, bezchybná montáž a kvalitní produkt. Moc díky!!
Milan Zub Švehelka
Milan Zub Švehelka
2017-08-28T19:36:45+0000
Vše proběhlo na jedničku. Od objednávky, zaměření a montáž pergoly. Díky. Eva Linhartová a Milan Švehelka
Milan Hlavacek
Milan Hlavacek
2017-08-09T11:23:30+0000
"Vase firma by mohla byt ukazkou toho jak se ma podnikani delat. Skvela prace, ochota, profesionalita, drzite krok s novymi technologiemi." Udelali jste na me dojem.
Jiří Cerman
Jiří Cerman
2017-08-03T06:59:27+0000
Nebyl nejmenší problém ani se zaměřením ani s montáží. Vše proběhlo přesně podle domluvy. Pergola je opravdu moc pěkná a splňuje očekávání.
Gabriela Kulová
Gabriela Kulová
2017-07-26T06:19:41+0000
Maximální spokojenost!! Vše proběhlo na profesionální úrovni, jsem moc spokojená. Může jen a jen doporučit!!! Děkuji 🙂
Denisa Tichotová
Denisa Tichotová
2017-06-19T16:09:17+0000
Josef Hájek
Josef Hájek
2017-06-15T07:12:11+0000
Z naší strany maximální spokojenost ve všech směrech.
Lenka Urbanová
Lenka Urbanová
2017-06-14T06:22:08+0000
Maximální spokojenost, na zaměření navrhli několik termínů, slíbili termín dodání do půlky června a sami nás pak kontaktovali začátkem června, že látka je již ušita a kdy můžou přijít na realizaci, která proběhla o 10 dní dříve než byl plán.
Miriam Tupa
Miriam Tupa
2017-04-24T17:03:06+0000
Komunikácia bez problémov, realizácia v dohodnutom termíne (aj s posunom, o ktorý sme sami požiadali), pergola je super, tešíme sa na leto. Rozhodne možem doporučiť.
Jarda Studnička
Jarda Studnička
2017-03-31T11:47:15+0000
Pan Koritenský s kolegou nám včera montovali na zahradě pergolu EVA. Vypadá fantasticky a těšíme se na příjemné chvíle na terase pod pergolou. Komunikace bez žádných komplikací, vstřícný přístup, profesionální a kvalitní montáž. Z naší zkušenosti vřele doporučuji.
Eliška Klementová
Eliška Klementová
2017-03-27T14:38:00+0000
Karel Káš
Karel Káš
2017-03-10T15:04:31+0000
Perfektní komunikace a přístup. Rozhodovali jsme se delší dobu a nebyl problém se několikrát setkat a zaměřit dle našich požadavků na změny. Domluvené termíny byly dodrženy a vše funguje jak má. Rád služby doporučím.
Andrea Cernakova
Andrea Cernakova
2016-12-30T08:35:52+0000
Prijemne jednanie, perfektna dodavka a montaz, vskutku bez vyhrad!
Sarka Novakova
Sarka Novakova
2016-10-31T13:13:59+0000
Skvělá komunikace, co se domluvilo platilo, realizace v termínu a bez problémů.Můžu jenom doporučit.
Martin Mička
Martin Mička
2016-10-17T18:15:52+0000
Skvělá domluva, kvalitní montáž, vzhled na jedničku a věřím, že bude perfektně fungovat...
Honza Zendulka
Honza Zendulka
2016-08-18T12:56:18+0000
Jiří Hradil
Jiří Hradil
2016-08-17T20:29:30+0000
Jaroslav Tupý
Jaroslav Tupý
2016-07-14T08:38:34+0000
Musím pochválit firmu Atypy a speciálně pana Koritenského s jeho kolegou. Dodávka proběhla perfektně, včetně stanoveného termínu. Jsme opravdu spokojeni s jejich přístupem a určitě je budeme doporučovat všem známým. Ostatně, sami jsme je vybrali na doporučení našich známých, kteří byli také velmi spokojeni.read more
Kamila Blahova
Kamila Blahova
2016-06-28T11:57:07+0000
Děkujeme firmě ATYPY za rychlou a bezproblémovou instalaci naší pergoly. Překvapilo nás, jak je příjemně pod pergolou i při vysokých teplotách. Počasí už neřešíme, pod pergolu se těšíme 🙂
Milos Korinek
Milos Korinek
2016-06-12T20:57:28+0000
Skvělý výrobek a skvělý servis! Doporučuji!
Kristýna Šimková
Kristýna Šimková
2016-06-09T07:15:09+0000
Pergola je kvalitní, konecne vyuzivame terasu naplno. S Atypy perfektní spoluprace a komunikace. Dekujeme. 🙂
Martin Fořt
Martin Fořt
2016-06-02T08:08:19+0000
Děkuji za skvělou pergolu a markýzu. Jen více takových firem, jako jste Vy. Všem, kteří uvažují o realizaci pergoly mohu vřele doporučit Vaši firmu.
Marina Tajchmanová
Marina Tajchmanová
2016-05-24T21:22:44+0000
Dekujeme za úžasnou pergolu,jsme opravdu moc spokojeni a vychutnáváme si tu pohodu venku i za nepřízně počasí!!!Jste skvělý tým a vřele Vás doporučujeme ostatním !!!!Děkujeme!!!!! 🙂 🙂 🙂
Aida Polaskova
Aida Polaskova
2016-05-10T11:01:43+0000
Taky se musím přidat k nespokojeným. 3x jsem žádala o nabídku a o kontakt ale ani jednou a ani po dvou měsících jsem se nedočkala odpovědi.
Petra Barkmanová
Petra Barkmanová
2015-07-28T09:26:23+0000
Byli u nás na zaměření, ale kalkulace jsem už nedočkala, ani po urgenci a slíbené okamžité náhradě ;-( Nespolehlivá firma, které nenabízí vhodné řešení, nedoporučuji.
Aleksandar Podzemný
Aleksandar Podzemný
2015-06-29T01:42:06+0000
Katerina Adamickova
Katerina Adamickova
2015-05-11T17:59:41+0000